Depth Buffer on Mac?

Anybody know if the Depth Buffer on Macs under GL is working properly for
them? I’m trying it (standard settings, if you really, really want to see
the code, you can try http://plank.yi.org/~qbradley/seismic.0.0.93.tgz) What
you get seems to be complete ignorance of the depth buffer. I suspect that
this is an SDL problem and not my code, so I’m just wondering - anything
else come across like this?

Nicholas–
Nicholas Vining “While you’re out there struggling
vining at pacificcoast.net with your computer, I’m naked,
icq: 20872003 clueless, and feeling good!”
- Ratbert

Anybody know if the Depth Buffer on Macs under GL is working properly for
them? I’m trying it (standard settings, if you really, really want to see
the code, you can try http://plank.yi.org/~qbradley/seismic.0.0.93.tgz) What
you get seems to be complete ignorance of the depth buffer. I suspect that
this is an SDL problem and not my code, so I’m just wondering - anything
else come across like this?

Sounds right to me. I don’t know anything about GL on the Mac.

Is there a step that needs to be done to set up the depth buffer?

The testgl test seems to have the same problem…

-Sam Lantinga				(slouken at devolution.com)

Lead Programmer, Loki Entertainment Software–
“Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature”
– Rich Kulawiec

Anybody know if the Depth Buffer on Macs under GL is working properly for
them? I’m trying it (standard settings, if you really, really want to see
the code, you can try http://plank.yi.org/~qbradley/seismic.0.0.93.tgz) What
you get seems to be complete ignorance of the depth buffer. I suspect that
this is an SDL problem and not my code, so I’m just wondering - anything
else come across like this?

I found the problem. The AGL attributes weren’t being filled in from
the SDL GL configuration.

I’m testing it now…

-Sam Lantinga				(slouken at devolution.com)

Lead Programmer, Loki Entertainment Software–
“Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature”
– Rich Kulawiec

Anybody know if the Depth Buffer on Macs under GL is working properly for
them? I’m trying it (standard settings, if you really, really want to see
the code, you can try http://plank.yi.org/~qbradley/seismic.0.0.93.tgz) What
you get seems to be complete ignorance of the depth buffer. I suspect that
this is an SDL problem and not my code, so I’m just wondering - anything
else come across like this?

I found the problem. The AGL attributes weren’t being filled in from
the SDL GL configuration.

I’m testing it now…

Fixed!
http://www.devolution.com/~slouken/SDL/cvs/SDL-1.1.sea.hqx

-Sam Lantinga				(slouken at devolution.com)

Lead Programmer, Loki Entertainment Software–
“Any sufficiently advanced bug is indistinguishable from a feature”
– Rich Kulawiec